SIND Erhverv

SIND ERHVERV ER VORES INDGANG TIL VIDEN OG FORBEDRING AF VILKÅR FOR PERSONER MED PSYKISK SÅRBARHED, DER GERNE VIL HAVE ET JOB

Alt for mange mennesker med en psykisk sygdom, er ikke med i et arbejdsfællesskab. Det vil vi prøve at ændre på. Vi arbejder politisk med at optimere vilkårene for personer uden for arbejdsfællesskab og for at smidiggøre og humanisere beskæftigelseslovgivningen.Vi arbejder tæt sammen med jobcentre med at skabe gode og varige jobs til personer der har et ønske om job på de rette vilkår.

Sind Erhverv er en del af Sind Pårørenderådgivning.

Læs mere om SIND Erhverv her.

TIL DIG MED TILKENDT FLEKSJOB

Du er blevet tilkendt fleksjob på baggrund af psykisk sygdom, men har endnu ikke fundet det job, som lige passer til dig. SIND Erhverv fokuserer på at hjælpe dig med at finde et job på en anden måde, end du tidligere har været vant til. Vi tilbyder håndholdt kontakt gennem støtte, rådgivning og motivation, så du kan blive matchet med det du gerne vil og det du kan varetage.

Vi vil gerne møde dig for at få en snak om, hvad projektet kan indebære for lige netop dig. Kontakt din sagsbehandler for at få mere information.

Du kan finde kontaktinformationer her.

 

 

TIL VIRKSOMHEDER

Den travle arbejdsdag bærer en stor del af ansvaret for, at mange virksomheder overser dagligdagens mindre og afgrænsede opgaver. Dermed forbliver de ofte uløste. Samtidig er der borgere, der går glip af en oplagt mulighed for at give deres bidrag til arbejdsmarkedet.

Ansættelse af en medarbejder, der er godkendt til fleksjob med psykisk sygdom eller sårbarhed, sker på samme måde, som med andre fleksjobgodkendte. Der er dog i projektet en mere tættere dialog mellem SIND Erhverv, jobcentrene, virksomhederne og den enkelte borger.

Kontakt os for yderligere information. Du kan finde kontaktinformationer her.